Bekijk onze
vacatures

Klantenservice
Bel 085 484 04 84 

Opties

Opties KPN ÉÉN

 

KPN ÉÉN is uit te breiden met verschillende opties op groeps- en gebruikersniveau. Door deze opties is voor elke gebruiker, elke afdeling of elk bedrijf een geïntegreerde oplossing op maat te realiseren. Een oplossing met KPN ÉÉN die past bij uw huidige en toekomstige situatie.

 

KPN ÉÉN aanpassen

 

Hoe kunt u KPN ÉÉN eenvoudig en snel aanpassen? Gebruikers van KPN ÉÉN maken gebruik van een handige App (IOS en Android) om de gespreksbediening en telefonie instellingen te wijzigen. Voor de beheerder van de telefooncentrale is er ook een speciale App beschikbaar. Met de handige KPN app Zapper kunt u verschillende instellingen wijzigen, zoals: Doorschakelen, verkort kiezen, gelijktijdig overgaan, niet storen en nog 15 andere functies. De KPN Zapper app is via de app store van Apple en de Android Market gratis te downloaden.

 

KPN ÉÉN mobiel

In de KPN ÉÉN gebruikersprofielen Onderweg en Overal is standaard een databundel van 1000 MB beschikbaar. De databundel kan optioneel verhoogd worden naar 5000 MB. De databundel is een groepsoptie wat betekent dat de databundel door collega's onderling verdeeld wordt. Daarnaast heeft u met KPN ÉÉN de optie in het buitenland (EU) te bellen en internetten. U betaald hier pas voor wanneer u hier daadwerkelijk gebruik van maakt.

 

Opties en uitbreidingsmogelijkheden KPN ÉÉN

Neem contact met mij op

Voor vragen over een order of informatie over een van onze producten kunt u contact opnemen door het contactformulier in te vullen.

Contactformulier

Bel mij terug

We bellen u graag terug om uw vragen te beantwoorden.

Bel mij terug

Nieuws

24 augustus 2017

Overzicht diensten

Meer
Uitfasering PSTN/ISDN
12 juli 2017

Uitfasering PSTN/ISDN

In het kader van de voortdurende innovatie bij KPN, veranderende klantwensen en een markt voor vaste telefonie die grotendeels is overgegaan naar bellen via internet (VOIP), kondigt KPN vandaag een aantal aanpassingen aan in het aanbod voor traditionele telefoniediensten (PSTN / ISDN).

Meer