Bekijk onze
vacatures

Klantenservice
Bel 085 484 04 84 

KPN Zakelijk Mobiel Bundel / Bundel XL

Bij Zakelijk Mobiel Bundel en Bundel XL koopt u vooraf belminuten, sms'jes en MB's in tegen gunstige tarieven. Het gebruik wordt afgeschreven van de bundel.

 

KPN Zakelijk Mobiel Bundel

Met Zakelijk Mobiel Bundel heeft u 150 belminuten, 150 sms'jes en 500 MB. Als een medewerker over de ingekochte bundel heen gaat, zal er eerst gekeken worden of er collega's zijn die tegoed over hebben. Pas daarna gaat het voordelige bovenbundeltarief in. Dit geldt zowel voor belminuten en sms-berichten als MB's van dezelfde bundels.

 

Zakelijk Mobiel Bundel XL

 

Met Zakelijk Mobiel Bundel XL belt u onbeperkt en heeft u 1000 MB data. ls een medewerker over de ingekochte databundel heen gaat, zal er eerst gekeken worden of er collega's zijn die tegoed over hebben. Pas daarna gaat het voordelige bovenbundeltarief in. Dit geldt voor MB's van dezelfde bundels.

 

Standaard 4G internet

Met de abonnementen Zakelijk Mobiel Bundel en Bundel XL kunt u gebruikmaken van de supersnelle mobiel internet ervaring van 4G. Ook heeft u met Zakelijk Mobiel Bundel gratis toegang tot meer dan 1500 WiFi HotSpots van KPN.

 

Zakelijk Mobiel Bundel 

Databundel
0,5 GB 

 min/sms 
150 

Snelheid
4G+ KPN snelheid internet
Max. 225 Mbit/s 
Bovenbundel min/sms
€ 0,08  
Bovenbundel MB's
€ 0,08 
Sim Only
€ 25,-
/mnd
Incl. Telefoon2
€ 35,-
/mnd

 

Zakelijk Mobiel Bundel XL 
Databundel
1 GB  

min/sms
onbeperkt 

EU 1
EU zakelijk mobiel KPN

Snelheid
4G+ KPN snelheid internet
Max. 225 Mbit/s 
Bovenbundel min/sms
Gratis
Bovenbundel MB's
€ 0,06 
Sim Only
€ 35,-
/mnd 
Incl. Telefoon2
€ 50,-
/mnd

1Met dit abonnement kunt u 60 dagen per kalenderjaar zonder extra kosten in heel de EU bellen, sms'en en internetten. Ook kunt u zonder extra kosten bellen en sms'en vanuit Nederland naar andere EU-landen.

2Mogelijk eenmalige bijbetaling voor telefoon

Neem contact met mij op

Voor vragen over een order of informatie over een van onze producten kunt u contact opnemen door het contactformulier in te vullen.

Contactformulier

Bel mij terug

We bellen u graag terug om uw vragen te beantwoorden.

Bel mij terug

Nieuws

24 augustus 2017

Overzicht diensten

Meer
Uitfasering PSTN/ISDN
12 juli 2017

Uitfasering PSTN/ISDN

In het kader van de voortdurende innovatie bij KPN, veranderende klantwensen en een markt voor vaste telefonie die grotendeels is overgegaan naar bellen via internet (VOIP), kondigt KPN vandaag een aantal aanpassingen aan in het aanbod voor traditionele telefoniediensten (PSTN / ISDN).

Meer