Bekijk onze
vacatures

Klantenservice
Bel 085 484 04 84 

Cloud

Werken in de Cloud

Veilig werken in de cloud KPN

Atlijd bereikbaar vanuit uw online werkplek

Houd alles op 1 plek met de Clouddiensten van KPN. Een veilig en betrouwbaar platform waar bestanden zijn opgeslagen als back-up en waar internet en telefonie geheel samenkomen. De veiligheid staat voorop binnen de Cloud van KPN, zo blijven zij continu optimaliseren om eventuele lekken te voorkomen. De Cloud is daarom ook altijd up-to-date met de laatste ontwikkelingen. Het ontzorgen van de klant is daarom ook één van de belangrijkste drijfveren waarop de Cloud is gebaseerd. Met de clouddienst van KPN zorgt u voor een veilige plek voor al uw applicaties en documenten en heeft u altijd en back-up.

 

Neem contact op >

MKB KPN ÉÉN werkplek

De online werkplek biedt veel voordelen, met name de flexibiliteit zorgt ervoor dat het werken steeds gemakkelijker wordt en dat u steeds beter het overzicht behoudt. U beheert de Cloud geheel zelf waardoor het mogelijk is om zelf de toegang van diverse medewerkers tot de Hosted Desktop te beheren. Zij hebben dan alleen toegang tot de documenten die voor hen relevant zijn, wat veel tijd in zoekwerk scheelt. U vereenvoudigt hiermee het beheer van desktops en zorgt ervoor dat altijd de laatste updates zijn doorgevoerd. Alles is geheel te beheren vanuit één omgeving wat per medewerker geheel afgestemd wordt op de behoefte en benodigdheden van de manier van werken. Zo is KPN ÉÉN de beste manier om meer structuur binnen de ICT te krijgen en dit ook zodanig over te brengen bij alle overige afdelingen dat dit gestroomlijnder verloopt dan ooit.

Voordelen werken in de Cloud

 • Altijd en overal bij de juiste data
 • Altijd de nieuwste software beschikbaar
 • Afgestemd op individuele behoefte
 • Eenvoudig zelf gebruikers beheren
 • Geen investeringen in hardware maar betalen naar gebruik
 • Gebruik maken van nieuwe technologie
Veilig bellen en werken in de cloud

MKB Office weet welke cloudoplossingen voor u het beste zijn!

MKB Office bespreekt samen met u welke cloudoplossingen voor u van toepassing zijn. Zo zal u geen onnodige kosten hebben over diensten waar u geen gebruik van maakt. Daarnaast ondersteunt MKB Office u in het doorvoeren van al deze diensten waardoor u altijd een contactpersoon heeft waar u terecht kunt. Bij MKB Office heeft u altijd een helpende hand wanneer u ergens vragen over heeft of een wijziging wil doorvoeren. Zo biedt MKB Office u meer flexibiliteit, verschaalbaarheid in kosten en meer veiligheid binnen de Cloud. Kies voor een pakket waarbij u alleen betaald wat u gebruikt.

Samenwerken met MKB Office

 • U heeft een eigen monteur voor reparatie en service
 • Alles in één omgeving voor meer efficiency
 • Onze medewerkers zijn altijd bereikbaar voor al uw vragen
 • Wij stellen een passend en kwalitatief pakket samen voor de beste prijs
 • Alle software gemakkelijk en snel geïnstalleerd
 • Naast onze telecom dienst kunt u ook bij ons terecht voor al uw office supplies
 • KPN Excellence Business Partner

Maak geheel vrijblijvend een afspraak met één van onze specialisten! Wij leggen u graag alles uit en zorgen voor de beste oplossing voor uw onderneming.

Direct een afspraak maken >

Neem contact met mij op

Voor vragen over een order of informatie over een van onze producten kunt u contact opnemen door het contactformulier in te vullen.

Bel mij terug

Nieuws

22 oktober 2019

7 redenen waarom een moderne werkplek voor het mkb beter werkt

Handig toch, al die tools op je privé smartphone. In een paar tellen heb je alweer een nieuwe app waarmee je nog makkelijker kan chatten, bestanden deelt of bewerkt. Een nieuwe telefoon? In een handomdraai zijn al je apps, foto’s en andere data weer gesynchroniseerd. Was het ook maar zo gemakkelijk met de devices en apps voor de zaak! Het is tijd voor een moderne, veilige werkplek!

Meer
Elke organisatie is digitaal
07 augustus 2019

Elke organisatie is digitaal

De markt transformeert

Meer