Bekijk onze
vacatures

Klantenservice
Bel 085 484 04 84 

KPN ÉÉN voor het MKB

KPN ÉÉN

KPN ÉÉN biedt uitgebreide mogelijkheden voor zakelijk internet, zakelijk pinnen, zakelijk mobiel bellen, mobiel data verkeer en onbeperkt vast bellen in Nederland. KPN ÉÉN heeft de gebruikersprofielen 'Kantoor' en 'Vast-mobiel integratie'. Elk gebruikersprofiel is anders samengesteld op basis van mobiliteit.

 

KPN ÉÉN Vast bellen

Vast bellen is het hart van de communicatie binnen uw bedrijf. Uw bereikbaarheid voor uw klanten en voor uw collega’s onderling is optimaal door de telefooncentrale in de cloud. Deze telefooncentrale zorgt ervoor dat elk telefoontje bij de juiste persoon terechtkomt. Voor KPN ÉÉN heeft u geen nieuwe telefooncentrale nodig: alle geavanceerde functionaliteiten voor telefooncentrales worden direct geleverd vanuit het betrouwbare netwerk van KPN. Bovendien belt u onbeperkt naar vaste en mobiele nummers in Nederland voor een vast bedrag per gebruiker per maand. 

KPN ÉÉN Gebruikers: vast of vast-mobiel

Het totaalcommunicatieplatform wordt gebruikt door de medewerkers van uw bedrijf: de gebruikers. De keuze voor iedere gebruiker is eenvoudig. Er zijn 2 communicatieprofielen: 1 voor vast bellen(kantoor) en 1 voor vast-mobiel bellen. Beide profielen bevatten alle functies die binnen een zakelijke omgeving noodzakelijk en gewenst zijn. Het vast-mobiel profiel is opgebouwd uit een Zakelijk Mobiel abonnement en een Vast-mobiel module. De Vast-mobiel module zorgt voor volledige integratie van het mobiele toestel met de telefooncentrale en biedt de mogelijkheid om een vast toestel te gebruiken.

KPN EEN telefooncentrale

KPN ÉÉN mobiel bellen en internet

Met KPN ÉÉN kunt u uw vaste en mobiele telefonie volledig integreren. Mobiele toestellen krijgen daarmee dezelfde mogelijkheden als vaste toestellen die gekoppeld zijn aan uw telefooncentrale. Ook met uw mobiele toestellen belt u met KPN ÉÉN onbeperkt naar alle mobiele nummers in Nederland. Bij alle mobiele abonnementen onder KPN ÉÉN zit mobiel internet met uitzondering van KPN ÉÉN Flexibel. Heeft u voor uw gebruikers dezelfde mobiele abonnementen, dan delen de gebruikers samen het totale internet tegoed. Dit gebeurt op basis van groepstegoed, de MB's kunnen gedeeld worden met collega's.

VPN bij KPN ÉÉN

Binnen KPN ÉÉN kunt u kiezen voor de module IP-VPN. Een IP-VPN maakt het mogelijk om 2 of meer bedrijfsvestigingen veilig onderling te verbinden en/of thuiswerkers veilig toegang te geven tot het bedrijfsnetwerk. Hierdoor kunnen medewerkers zonder zorgen samenwerken en gebruikmaken van centrale bestanden, applicaties en systemen op het bedrijfsnetwerk.

Neem contact met mij op

Voor vragen over een order of informatie over een van onze producten kunt u contact opnemen door het contactformulier in te vullen.

Bel mij terug

Nieuws

22 oktober 2019

7 redenen waarom een moderne werkplek voor het mkb beter werkt

Handig toch, al die tools op je privé smartphone. In een paar tellen heb je alweer een nieuwe app waarmee je nog makkelijker kan chatten, bestanden deelt of bewerkt. Een nieuwe telefoon? In een handomdraai zijn al je apps, foto’s en andere data weer gesynchroniseerd. Was het ook maar zo gemakkelijk met de devices en apps voor de zaak! Het is tijd voor een moderne, veilige werkplek!

Meer
Elke organisatie is digitaal
07 augustus 2019

Elke organisatie is digitaal

De markt transformeert

Meer