Bekijk onze
vacatures

Klantenservice
Bel 085 484 04 84 

KPN ÉÉN voor het MKB

KPN ÉÉN

KPN ÉÉN biedt uitgebreide mogelijkheden voor zakelijk internet, zakelijk pinnen, zakelijk mobiel bellen, mobiel data verkeer en onbeperkt vast bellen in Nederland. KPN ÉÉN heeft de gebruikersprofielen 'Kantoor' en 'Vast-mobiel integratie'. Elk gebruikersprofiel is anders samengesteld op basis van mobiliteit.

 

KPN ÉÉN Vast bellen

Vast bellen is het hart van de communicatie binnen uw bedrijf. Uw bereikbaarheid voor uw klanten en voor uw collega’s onderling is optimaal door de telefooncentrale in de cloud. Deze telefooncentrale zorgt ervoor dat elk telefoontje bij de juiste persoon terechtkomt. Voor KPN ÉÉN heeft u geen nieuwe telefooncentrale nodig: alle geavanceerde functionaliteiten voor telefooncentrales worden direct geleverd vanuit het betrouwbare netwerk van KPN. Bovendien belt u onbeperkt naar vaste en mobiele nummers in Nederland voor een vast bedrag per gebruiker per maand. 

KPN ÉÉN Gebruikers: vast of vast-mobiel

Het totaalcommunicatieplatform wordt gebruikt door de medewerkers van uw bedrijf: de gebruikers. De keuze voor iedere gebruiker is eenvoudig. Er zijn 2 communicatieprofielen: 1 voor vast bellen(kantoor) en 1 voor vast-mobiel bellen. Beide profielen bevatten alle functies die binnen een zakelijke omgeving noodzakelijk en gewenst zijn. Het vast-mobiel profiel is opgebouwd uit een Zakelijk Mobiel abonnement en een Vast-mobiel module. De Vast-mobiel module zorgt voor volledige integratie van het mobiele toestel met de telefooncentrale en biedt de mogelijkheid om een vast toestel te gebruiken.

KPN EEN telefooncentrale

KPN ÉÉN mobiel bellen en internet

Met KPN ÉÉN kunt u uw vaste en mobiele telefonie volledig integreren. Mobiele toestellen krijgen daarmee dezelfde mogelijkheden als vaste toestellen die gekoppeld zijn aan uw telefooncentrale. Ook met uw mobiele toestellen belt u met KPN ÉÉN onbeperkt naar alle mobiele nummers in Nederland. Bij alle mobiele abonnementen onder KPN ÉÉN zit mobiel internet met uitzondering van KPN ÉÉN Flexibel. Heeft u voor uw gebruikers dezelfde mobiele abonnementen, dan delen de gebruikers samen het totale internet tegoed. Dit gebeurt op basis van groepstegoed, de MB's kunnen gedeeld worden met collega's.

VPN bij KPN ÉÉN

Binnen KPN ÉÉN kunt u kiezen voor de module IP-VPN. Een IP-VPN maakt het mogelijk om 2 of meer bedrijfsvestigingen veilig onderling te verbinden en/of thuiswerkers veilig toegang te geven tot het bedrijfsnetwerk. Hierdoor kunnen medewerkers zonder zorgen samenwerken en gebruikmaken van centrale bestanden, applicaties en systemen op het bedrijfsnetwerk.

Neem contact met mij op

Voor vragen over een order of informatie over een van onze producten kunt u contact opnemen door het contactformulier in te vullen.

Contactformulier

Bel mij terug

We bellen u graag terug om uw vragen te beantwoorden.

Bel mij terug

Nieuws

ISDN stopt. Stap nú over.
11 oktober 2018

ISDN stopt. Stap nú over.

Supersnel internet en de cloud hebben onze manier van communicatie flexibeler, veelzijdiger en goedkoper gemaakt. Communicatie wordt daarbij steeds digitaler; bellen via internet is binnen veel organisaties al de norm. Het tijdperk van ISDN loopt daarom op zijn einde.

Meer
MKB Office wint de Blauwe Veer
04 oktober 2018

MKB Office wint de Blauwe Veer

Op dinsdag 25 september 2018 heeft MKB Office de “De Blauwe Veer” ontvangen van Telfort Zakelijk voor beste persoonlijke dienstverlening aan zakelijke klanten van Telfort.

Meer