Bekijk onze
vacatures

Klantenservice
Bel 085 484 04 84 

Opties

Opties KPN ÉÉN

 

KPN ÉÉN is uit te breiden met verschillende opties op groeps- en gebruikersniveau. Door deze opties is voor elke gebruiker, elke afdeling of elk bedrijf een geïntegreerde oplossing op maat te realiseren. Een oplossing met KPN ÉÉN die past bij uw huidige en toekomstige situatie.

 

KPN ÉÉN aanpassen

 

Hoe kunt u KPN ÉÉN eenvoudig en snel aanpassen? Gebruikers van KPN ÉÉN maken gebruik van een handige App (IOS en Android) om de gespreksbediening en telefonie instellingen te wijzigen. Voor de beheerder van de telefooncentrale is er ook een speciale App beschikbaar. Met de handige KPN app Zapper kunt u verschillende instellingen wijzigen, zoals: Doorschakelen, verkort kiezen, gelijktijdig overgaan, niet storen en nog 15 andere functies. De KPN Zapper app is via de app store van Apple en de Android Market gratis te downloaden.

 

KPN ÉÉN mobiel

In de KPN ÉÉN gebruikersprofielen Onderweg en Overal is standaard een databundel van 1000 MB beschikbaar. De databundel kan optioneel verhoogd worden naar 5000 MB. De databundel is een groepsoptie wat betekent dat de databundel door collega's onderling verdeeld wordt. Daarnaast heeft u met KPN ÉÉN de optie in het buitenland (EU) te bellen en internetten. U betaald hier pas voor wanneer u hier daadwerkelijk gebruik van maakt.

 

Opties en uitbreidingsmogelijkheden KPN ÉÉN

Neem contact met mij op

Voor vragen over een order of informatie over een van onze producten kunt u contact opnemen door het contactformulier in te vullen.

Contactformulier

Bel mij terug

We bellen u graag terug om uw vragen te beantwoorden.

Bel mij terug

Nieuws

ISDN stopt. Stap nú over.
11 oktober 2018

ISDN stopt. Stap nú over.

Supersnel internet en de cloud hebben onze manier van communicatie flexibeler, veelzijdiger en goedkoper gemaakt. Communicatie wordt daarbij steeds digitaler; bellen via internet is binnen veel organisaties al de norm. Het tijdperk van ISDN loopt daarom op zijn einde.

Meer
MKB Office wint de Blauwe Veer
04 oktober 2018

MKB Office wint de Blauwe Veer

Op dinsdag 25 september 2018 heeft MKB Office de “De Blauwe Veer” ontvangen van Telfort Zakelijk voor beste persoonlijke dienstverlening aan zakelijke klanten van Telfort.

Meer