“Beter bereikbaar én goedkoper. Tja, dan is de overstap naar Telfort Zakelijk snel gemaakt.”

Buffy Perier, Office manager – Perier’s Vleesbedrijf


‘Perier is een echt familiebedrijf en in 1971 opgericht door mijn ouders. We verwerken en portioneren vlees voor horecabedrijven, catering, instellingen en indirect voor supermarkten. Ook zijn wij specialisten op barbecuegebied bij allerlei soorten evenementen. Vanuit die expertise hebben we de BBQ Centrale opgericht. Geen concessies in kwaliteit, maar wel onbeperkt eten voor een vaste lage prijs. Heel overzichtelijk voor iedereen, maar met name voor de ondernemer. Hij weet wat het gaat kosten en hij weet ook dat het niet meer wordt.

Dat is precies de reden waarom wij, ook ondernemers tenslotte, kozen voor Telfort Zakelijk. We weten precies waar we aan toe zijn met een vaste lage prijs. Bovendien hebben ze een zeer betrouwbaar netwerk. Iets dat hier geen overbodige luxe is. De vriesruimten hebben wanden die nog wel eens voor storing zorgden en dan kon het zijn dat er geen goede verbinding was. Gelukkig is dat verleden tijd en kan iedereen elkaar even goed bereiken, waar we ook zijn in het pand.
Het overstappen is vlekkeloos verlopen. Dat heeft mijn contactpersoon bij MKB Office perfect geregeld. Hij wist dat we bij Telfort Zakelijk beter bereik zouden hebben en dat het ook nog eens veel voordeliger was. Tja, dan is die overstap snel gemaakt.

Ik vind het fijn dat ik één vast contact heb bij MKB Office. Het is iemand die meedenkt en mij op de juiste momenten informeert. Eén mailtje of belletje is al genoeg om hem in de startblokken te zetten. En in geval van nood aarzelt hij niet om in de auto te stappen. Gelukkig is dat nooit nodig.

Telfort Zakelijk biedt ons een heel slimme bundel waarbij belminuten overdraagbaar zijn. Het is natuurlijk heel goed mogelijk dat de één in een bepaalde periode meer belt dan de ander. Met ons abonnement is dat geen probleem, alle belminuten worden bij elkaar opgeteld. We hebben dus nooit meer onverwachts hoge rekeningen omdat iemand heel veel heeft gebeld. Dat maakt het beter controleerbaar. Mede omdat de facturen op ieder moment zijn in te zien en, als dat nodig is, aan te passen.

Nee, ik ga niet meer weg. Ik weet waar ik aan toe ben, de bereikbaarheid is perfect en de contacten zijn goed. Ik heb geen enkele reden om te gaan winkelen. Kan mijn tijd en energie beter in andere dingen stoppen. Ondernemen bijvoorbeeld.’