Bekijk onze
vacatures

Klantenservice
Bel 085 484 04 84 

KPN Zakelijk Mobiel Flexibel

Met Zakelijk Mobiel Flexibel kunt u op alle fronten onbezorgd zaken doen, met de kwaliteit die u van KPN gewend bent en een supersnelle mobiel internet ervaring door 4G. Zakelijk Mobiel Flexibel biedt u de mogelijkheid altijd te kunnen bellen en internetten. U zit niet vast aan een bundel, maar u betaalt voor wat u verbruikt. 

Zakelijk Mobiel Flexibel

Zakelijk Mobiel Flexibel is in feite het klassieke mobiele abonnement. De vaste maandelijkse abonnementskosten zijn laag en daarbij betaalt u naar gebruik. Een ideaal abonnement voor iedereen die niet veel belt, sms't en internet. 

 

Zakelijk Mobiel Flexibel SIM Only

Kiest u voor Zakelijk Mobiel Flexibel, maar wilt u geen nieuwe mobiele telefoon bij uw abonnement? Met een SIM Only abonnement kan dat. U blijft bellen met uw eigen telefoon en ontvangt alleen een SIM-kaart. Bovendien betaalt u een lager abonnementsbedrag per maand.

Standaard 4G

Met Zakelijk Mobiel Flexibel kunt u gebruikmaken van de supersnelle mobiel internet ervaring van 4G.

 

Zakelijk Mobiel Flexibel 


Groepstegoed
€ 0,20 /MB
min/sms
€ 0,10 
Snelheid
4G+ KPN snelheid internet
Max. 225 Mbit/s 
Bovenbundel min/sms
€ 0,10 
 Bovenbundel MB's
€ 0,20
Sim Only
€ 10,- 
/mnd

 

Neem contact met mij op

Voor vragen over een order of informatie over een van onze producten kunt u contact opnemen door het contactformulier in te vullen.

Contactformulier

Bel mij terug

We bellen u graag terug om uw vragen te beantwoorden.

Bel mij terug

Nieuws

5 tips voor een AVG-proof wachtwoordbeleid
11 mei 2018

5 tips voor een AVG-proof wachtwoordbeleid

Een datalek als gevolg van zwakke wachtwoorden die rondslingeren op post-its? Dergelijke slordigheden kunnen organisaties onder de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) duur komen te staan. Reden genoeg om vandaag tijdens World Password Day het wachtwoordbeleid nog eens grondig tegen het licht te houden.

Meer
AVG: deze tools versnellen de eindsprint
11 mei 2018

AVG: deze tools versnellen de eindsprint

De Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) zadelt organisaties met flink wat werk op. Zo kan het opstellen van een verwerkingsregister een aardige kluif zijn. Gelukkig staat u er niet alleen voor. Handige hulpmiddelen zijn inmiddels breed beschikbaar. Een overzicht.

Meer