Bekijk onze
vacatures

Klantenservice
Bel 085 484 04 84 

KPN Zakelijk Mobiel Flexibel

Met Zakelijk Mobiel Flexibel kunt u op alle fronten onbezorgd zaken doen, met de kwaliteit die u van KPN gewend bent en een supersnelle mobiel internet ervaring door 4G. Zakelijk Mobiel Flexibel biedt u de mogelijkheid altijd te kunnen bellen en internetten. U zit niet vast aan een bundel, maar u betaalt voor wat u verbruikt. 

Zakelijk Mobiel Flexibel

Zakelijk Mobiel Flexibel is in feite het klassieke mobiele abonnement. De vaste maandelijkse abonnementskosten zijn laag en daarbij betaalt u naar gebruik. Een ideaal abonnement voor iedereen die niet veel belt, sms't en internet. 

 

Zakelijk Mobiel Flexibel SIM Only

Kiest u voor Zakelijk Mobiel Flexibel, maar wilt u geen nieuwe mobiele telefoon bij uw abonnement? Met een SIM Only abonnement kan dat. U blijft bellen met uw eigen telefoon en ontvangt alleen een SIM-kaart. Bovendien betaalt u een lager abonnementsbedrag per maand.

Standaard 4G

Met Zakelijk Mobiel Flexibel kunt u gebruikmaken van de supersnelle mobiel internet ervaring van 4G.

 

Zakelijk Mobiel Flexibel 


Groepstegoed
€ 0,20 /MB
min/sms
€ 0,10 
Snelheid
4G+ KPN snelheid internet
Max. 225 Mbit/s 
Bovenbundel min/sms
€ 0,10 
 Bovenbundel MB's
€ 0,20
Sim Only
€ 10,14 
/mnd

 

Neem contact met mij op

Voor vragen over een order of informatie over een van onze producten kunt u contact opnemen door het contactformulier in te vullen.

Contactformulier

Bel mij terug

We bellen u graag terug om uw vragen te beantwoorden.

Bel mij terug

Nieuws

ISDN stopt. Stap nú over.
11 oktober 2018

ISDN stopt. Stap nú over.

Supersnel internet en de cloud hebben onze manier van communicatie flexibeler, veelzijdiger en goedkoper gemaakt. Communicatie wordt daarbij steeds digitaler; bellen via internet is binnen veel organisaties al de norm. Het tijdperk van ISDN loopt daarom op zijn einde.

Meer
MKB Office wint de Blauwe Veer
04 oktober 2018

MKB Office wint de Blauwe Veer

Op dinsdag 25 september 2018 heeft MKB Office de “De Blauwe Veer” ontvangen van Telfort Zakelijk voor beste persoonlijke dienstverlening aan zakelijke klanten van Telfort.

Meer