AVG: deze tools versnellen de eindsprint

AVG: deze tools versnellen de eindsprint

De Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) zadelt organisaties met flink wat werk op. Zo kan het opstellen van een verwerkingsregister een aardige kluif zijn. Gelukkig staat u er niet alleen voor. Handige hulpmiddelen zijn inmiddels breed beschikbaar. Een overzicht.

Laat ICT voor u werken
24 april 2018

Laat ICT voor u werken

Altijd online en bereikbaar zijn: het is in ons privéleven haast vanzelfsprekend. Op het werk ligt het vaak nog anders. Dat hoeft echter niet zo te zijn. Met de nieuwste ICT-toepassing garandeert u maximale bereikbaarheid van uw werknemers en kunnen zij op afstand met elkaar samenwerken. Optimaal samenwerken – veilig en efficiënt via de cloud.

KPN stopt met ISDN, Lees nu hoe uw telefonie gaat veranderen
22 maart 2018

KPN stopt met ISDN, Lees nu hoe uw telefonie gaat veranderen

1 september 2019 stopt KPN met ISDN, lees in dit artikel wat er gaat veranderen en wat u moet doen.

Uitfasering PSTN/ISDN
12 juli 2017

Uitfasering PSTN/ISDN

In het kader van de voortdurende innovatie bij KPN, veranderende klantwensen en een markt voor vaste telefonie die grotendeels is overgegaan naar bellen via internet (VOIP), kondigt KPN vandaag een aantal aanpassingen aan in het aanbod voor traditionele telefoniediensten (PSTN / ISDN).

Klantcase; Zo bespaart u op uw mobiele telefonie kosten
06 december 2016

Klantcase; Zo bespaart u op uw mobiele telefonie kosten

Abonnementen flexibel aanpassen op verbruik

Actie

Adviesgesprek aanvragen

Nu met 50% korting op de montagekosten!

Vraag daarom snel uw gratis adviesgesprek aan!