Bekijk onze
vacatures

Klantenservice
Bel 085 484 04 84 

besparen op mobiele kosten

06 december 2016
Terug

Klantcase; Zo bespaart u op uw mobiele telefonie kosten

Klantcase; Zo bespaart u op uw mobiele telefonie kosten
Oude situatie
Een bestaande klant van MKB Office neemt vaste telefonie af en dit gaat naar wens. Reden voor hem om mij te vragen ook eens kritisch te kijken naar de ongeveer 80 mobiele abonnementen die ze bij een andere leverancier hadden ondergebracht. Zij hadden alle abonnementen in een groepstegoed, waarbij ze zowel de minuten als de data konden delen met elkaar. Daarnaast waren er een aantal medewerkers die vaak in het buitenland zaten.

De analyse
Op zich is een groepstegoed in veel gevallen een goede en voordelige oplossing. Uit de analyse kwam echter naar voren dat het aantal minuten en data totaal niet (meer) paste bij het verbruik gedrag van de onderneming. Zij verbruikten namelijk maar 15% van het tegoed, maand in en maand uit. Een voordeliger alternatief leek dus logisch.

De huidige situatie
Doordat de huidige provider geen mogelijkheden biedt om hierop in te spelen, hebben wij de klant overgezet naar Telfort Zakelijk. Hierbij blijven minuten en data deelbaar, maar zijn de abonnementen op maat gemaakt naar het verbruik. Uiteraard is er rekening gehouden met eventuele groei in data en minuten. Voor de medewerkers die vaak in het buitenland zitten, zijn EU bundels en wereld bundels geactiveerd.

Door deze analyse en genomen actie heeft de klant maar liefst een besparing op de abonnement kosten weten te realiseren van 68%.


Wilt u ook uw huidige situatie laten analyseren? Vraag nu een vrijblijvend adviesgesprek bij mij aan of bij een van mijn collega's om te weten wat u kan besparen. Naast mobiele telefonie kunnen wij ook al uw andere communicatiecontracten (vaste telefonie en internet) onder de loep nemen of een nieuwe situatie voor u in beeld brengen.

 

Neem contact op met uw accountmanager. Heeft u nog geen accountmanager of weet u niet wie dit is? Dan staat onze klantenservice u graag te woord via 085 484 0 484 of laat u terugbellen of -mailen via onderstaande link.

 

neem contact op met mij

 

Deze klantcase is behandeld en geschreven door Sebastiaan van der Meer, accountmanager regio Noord-Oost

Nieuws

5 tips voor een AVG-proof wachtwoordbeleid
11 mei 2018

5 tips voor een AVG-proof wachtwoordbeleid

Een datalek als gevolg van zwakke wachtwoorden die rondslingeren op post-its? Dergelijke slordigheden kunnen organisaties onder de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) duur komen te staan. Reden genoeg om vandaag tijdens World Password Day het wachtwoordbeleid nog eens grondig tegen het licht te houden.

Meer
AVG: deze tools versnellen de eindsprint
11 mei 2018

AVG: deze tools versnellen de eindsprint

De Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) zadelt organisaties met flink wat werk op. Zo kan het opstellen van een verwerkingsregister een aardige kluif zijn. Gelukkig staat u er niet alleen voor. Handige hulpmiddelen zijn inmiddels breed beschikbaar. Een overzicht.

Meer
Laat ICT voor u werken
24 april 2018

Laat ICT voor u werken

Altijd online en bereikbaar zijn: het is in ons privéleven haast vanzelfsprekend. Op het werk ligt het vaak nog anders. Dat hoeft echter niet zo te zijn. Met de nieuwste ICT-toepassing garandeert u maximale bereikbaarheid van uw werknemers en kunnen zij op afstand met elkaar samenwerken. Optimaal samenwerken – veilig en efficiënt via de cloud.

Meer
KPN stopt met ISDN, Lees nu hoe uw telefonie gaat veranderen
22 maart 2018

KPN stopt met ISDN, Lees nu hoe uw telefonie gaat veranderen

1 september 2019 stopt KPN met ISDN, lees in dit artikel wat er gaat veranderen en wat u moet doen.

Meer
Uitfasering PSTN/ISDN
12 juli 2017

Uitfasering PSTN/ISDN

In het kader van de voortdurende innovatie bij KPN, veranderende klantwensen en een markt voor vaste telefonie die grotendeels is overgegaan naar bellen via internet (VOIP), kondigt KPN vandaag een aantal aanpassingen aan in het aanbod voor traditionele telefoniediensten (PSTN / ISDN).

Meer