Bekijk onze
vacatures

Klantenservice
Bel 085 484 04 84 

KPN stopt met ISDN, Lees nu hoe uw telefonie gaat veranderen

22 maart 2018
Terug

KPN stopt met ISDN, Lees nu hoe uw telefonie gaat veranderen

KPN stopt met ISDN, Lees nu hoe uw telefonie gaat veranderen

1 september 2019 stopt KPN met ISDN, lees in dit artikel wat er gaat veranderen en wat u moet doen.Veel bedrijven maken nog gebruik van deze traditionele telefoniedienst en moeten op zoek gaan naar een alternatief. Het ISDN netwerk wordt uitgefaseerd en wordt vervangen door VoIP.

De floppy disk, telex en semafoon. Misschien hebt u er nog meegewerkt, maar 1 ding is zeker: inmiddels gebruikt u modernere oplossingen. Ook voor het ISDN-telefonienetwerk dat u wellicht gebruikt, hebben we nu nieuwe technologie: bellen over internet. Daarmee bent u in 1 keer klaar voor de toekomst als ISDN stopt in september 2019.

Probleemloos overstappen

We helpen u graag met een probleemloze overstap naar een toekomstvaste en veilige dienst. U stelt natuurlijk zelf uw bellen- en internetpakket samen met alleen de diensten die u nodig hebt. Dat kan bijvoorbeeld met KPN ÉÉN of Telfort Hosted. Bent u klaar voor de toekomst?

Wist u dat MKB Office alles levert voor uw werkplek:

  1. Veilig bellen en werken in de cloud 
  2. Internetverbindingen 
  3. Kantoorartikelen

 MKB Office is dé “one stop shop” voor het kantoor en biedt u persoonlijke ondersteuning afgestemd op uw processen, wensen en behoeftes. Wij werken uitsluitend met A-merken. Met ons advies realiseert u voordelige oplossingen die echt voor u werken. Wij zijn KPN Excellence Partner en TopPartner Telfort Zakelijk, dat is een waarborg voor service, kwaliteit en professionaliteit.

Nieuws

De 10 minuten upgrade voor ondernemers
06 december 2018

De 10 minuten upgrade voor ondernemers

Voor ondernemers is er altijd iets wat nú moet gebeuren. En tien dingen die kunnen wachten. Daarom heeft MKB-Office nu: de 10 minuten upgrade voor u als ondernemer.

Meer
KPN introduceert Combineer & krijg meer voor MKB klanten
13 november 2018

KPN introduceert Combineer & krijg meer voor MKB klanten

KPN introduceert vandaag Combineer & krijg meer voor MKB klanten. Hiermee worden KPN EEN MKB klanten die Internet, Vast Bellen en Mobiel Bellen combineren automatisch en blijvend beloond met extra voordelen. Deze voordelen heten Combinatie Voordelen. KPN is de eerste provider die zakelijke MKB klanten beloont met extra voordelen wanneer zij meerdere producten afnemen.

Meer
ISDN stopt. Stap nú over.
11 oktober 2018

ISDN stopt. Stap nú over.

Supersnel internet en de cloud hebben onze manier van communicatie flexibeler, veelzijdiger en goedkoper gemaakt. Communicatie wordt daarbij steeds digitaler; bellen via internet is binnen veel organisaties al de norm. Het tijdperk van ISDN loopt daarom op zijn einde.

Meer
MKB Office wint de Blauwe Veer
04 oktober 2018

MKB Office wint de Blauwe Veer

Op dinsdag 25 september 2018 heeft MKB Office de “De Blauwe Veer” ontvangen van Telfort Zakelijk voor beste persoonlijke dienstverlening aan zakelijke klanten van Telfort.

Meer
5 tips voor een AVG-proof wachtwoordbeleid
11 mei 2018

5 tips voor een AVG-proof wachtwoordbeleid

Een datalek als gevolg van zwakke wachtwoorden die rondslingeren op post-its? Dergelijke slordigheden kunnen organisaties onder de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) duur komen te staan. Reden genoeg om vandaag tijdens World Password Day het wachtwoordbeleid nog eens grondig tegen het licht te houden.

Meer