KPN stopt met ISDN, Lees nu hoe uw telefonie gaat veranderen

22 maart 2018

KPN stopt met ISDN, Lees nu hoe uw telefonie gaat veranderen

1 september 2019 stopt KPN met ISDN, lees in dit artikel wat er gaat veranderen en wat u moet doen.Veel bedrijven maken nog gebruik van deze traditionele telefoniedienst en moeten op zoek gaan naar een alternatief. Het ISDN netwerk wordt uitgefaseerd en wordt vervangen door VoIP.

De floppy disk, telex en semafoon. Misschien hebt u er nog meegewerkt, maar 1 ding is zeker: inmiddels gebruikt u modernere oplossingen. Ook voor het ISDN-telefonienetwerk dat u wellicht gebruikt, hebben we nu nieuwe technologie: bellen over internet. Daarmee bent u in 1 keer klaar voor de toekomst als ISDN stopt in september 2019.

Probleemloos overstappen

We helpen u graag met een probleemloze overstap naar een toekomstvaste en veilige dienst. U stelt natuurlijk zelf uw bellen- en internetpakket samen met alleen de diensten die u nodig hebt. Dat kan bijvoorbeeld met KPN ÉÉN of Telfort Hosted. Bent u klaar voor de toekomst?

Wist u dat MKB Office alles levert voor uw werkplek:

1. Veilig bellen en werken in de cloud
  2. Internetverbindingen
  3. Kantoorartikelen

MKB Office is dé “one stop shop” voor het kantoor en biedt u persoonlijke ondersteuning afgestemd op uw processen, wensen en behoeftes. Wij werken uitsluitend met A-merken. Met ons advies realiseert u voordelige oplossingen die echt voor u werken. Wij zijn KPN Excellence Partner en TopPartner Telfort Zakelijk, dat is een waarborg voor service, kwaliteit en professionaliteit.