Bekijk onze
vacatures

Klantenservice
Bel 085 484 04 84 

Laat ICT voor u werken

24 april 2018
Terug

Laat ICT voor u werken

Laat ICT voor u werken
Altijd online en bereikbaar zijn: het is in ons privéleven haast vanzelfsprekend. Op het werk ligt het vaak nog anders. Dat hoeft echter niet zo te zijn. Met de nieuwste ICT-toepassing garandeert u maximale bereikbaarheid van uw werknemers en kunnen zij op afstand met elkaar samenwerken. Optimaal samenwerken – veilig en efficiënt via de cloud.

 

Laat ICT voor u werken

Er is veel veranderd de afgelopen jaren. De wereld wordt steeds kleiner; de digitalisering steeds groter. En de economie brengt ondertussen genoeg uitdagingen met zich mee. Als ondernemer bent u daarom op zoek naar kostenverlaging en flexibiliteit. Zodat u kunt Inspelen op alle veranderingen en u veeleisende klanten positief weet te verrassen.

Het gemak en de vrijheid die we privé ervaren dankzij hypermoderne ICT, verwachten we Zakelijk ook. Uw medewerkers willen op de zaak net zo makkelijk kunnen functioneren als ze privé gewend zijn. En klanten willen op hun beurt vlot geholpen worden door diezelfde medewerkers. Veel ondernemers worstelen hiermee. Ze weten niet wat er voor hun bedrijf mogelijk is qua communicatie en wat er nodig is voor de inrichting hiervan. Het is echter van groot belang om op dit vlak stappen te zetten.

Wellicht omdat de tevredenheid van uw klanten afneemt. De productiviteit van uw medewerkers achterblijft bij die van uw concurrenten. Misschien ook omdat uw huidige telefooncentrale of uw huidige servers aan vervanging toe zijn. Of gewoon omdat u het over een andere boeg wilt gooien. Wat de aanleiding ook is, op dat moment is het goed om vooruit te kijken. Om na te denken over hoe u ICT in kunt zetten om uw onderneming succesvoller te maken. We nemen u mee in drie manieren waarop ICT in uw bedrijf voor u kan werken voor:

Optimaal bereikbaarheid

Voor welke werknemers uw klanten ook bellen, iedereen wordt direct geholpen. Daarvoor hoeven de betreffende werknemers niet bij hun vaste telefoon te zitten. Mobiel zijn ze net zo goed bereikbaar. En als deze werknemers even geen tijd hebben, zijn er altijd andere werknemers die snel aan de lijn kunnen komen.

Betere samenwerking

Uw medewerkers werken op kantoor, thuis en onderweg. Omdat zij niet meer veertig uur per week achter hetzelfde bureau zitten, gebruiken ze flexplekken. Omdat ze overal bereikbaar zijn en alles bij de hand hebben, is fysieke aanwezigheid geen vereiste voor efficiënt samenwerken.

Flexibiliteit

Telecom- en ICT-beheer kan snel leiden tot een complexe combinatie van verschillende abonnementen. Dit maakt het lastig om te checken of u wel de juiste combinatie te pakken heeft en het maakt u minder flexibel. Een geïntegreerde oplossing maakt alles eenvoudig en inzichtelijk.

Wilt u meer weten, neem dan contact op met Sven Groeneveld via 085-4840458 of via email sven.groeneveld@mkb-office.nl

Nieuws

De 10 minuten upgrade voor ondernemers
06 december 2018

De 10 minuten upgrade voor ondernemers

Voor ondernemers is er altijd iets wat nú moet gebeuren. En tien dingen die kunnen wachten. Daarom heeft MKB-Office nu: de 10 minuten upgrade voor u als ondernemer.

Meer
KPN introduceert Combineer & krijg meer voor MKB klanten
13 november 2018

KPN introduceert Combineer & krijg meer voor MKB klanten

KPN introduceert vandaag Combineer & krijg meer voor MKB klanten. Hiermee worden KPN EEN MKB klanten die Internet, Vast Bellen en Mobiel Bellen combineren automatisch en blijvend beloond met extra voordelen. Deze voordelen heten Combinatie Voordelen. KPN is de eerste provider die zakelijke MKB klanten beloont met extra voordelen wanneer zij meerdere producten afnemen.

Meer
ISDN stopt. Stap nú over.
11 oktober 2018

ISDN stopt. Stap nú over.

Supersnel internet en de cloud hebben onze manier van communicatie flexibeler, veelzijdiger en goedkoper gemaakt. Communicatie wordt daarbij steeds digitaler; bellen via internet is binnen veel organisaties al de norm. Het tijdperk van ISDN loopt daarom op zijn einde.

Meer
MKB Office wint de Blauwe Veer
04 oktober 2018

MKB Office wint de Blauwe Veer

Op dinsdag 25 september 2018 heeft MKB Office de “De Blauwe Veer” ontvangen van Telfort Zakelijk voor beste persoonlijke dienstverlening aan zakelijke klanten van Telfort.

Meer
5 tips voor een AVG-proof wachtwoordbeleid
11 mei 2018

5 tips voor een AVG-proof wachtwoordbeleid

Een datalek als gevolg van zwakke wachtwoorden die rondslingeren op post-its? Dergelijke slordigheden kunnen organisaties onder de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) duur komen te staan. Reden genoeg om vandaag tijdens World Password Day het wachtwoordbeleid nog eens grondig tegen het licht te houden.

Meer