24 april 2018

Laat ICT voor u werken

Altijd online en bereikbaar zijn: het is in ons privéleven haast vanzelfsprekend. Op het werk ligt het vaak nog anders. Dat hoeft echter niet zo te zijn. Met de nieuwste ICT-toepassing garandeert u maximale bereikbaarheid van uw werknemers en kunnen zij op afstand met elkaar samenwerken. Optimaal samenwerken – veilig en efficiënt via de cloud.

Laat ICT voor u werken

Er is veel veranderd de afgelopen jaren. De wereld wordt steeds kleiner; de digitalisering steeds groter. En de economie brengt ondertussen genoeg uitdagingen met zich mee. Als ondernemer bent u daarom op zoek naar kostenverlaging en flexibiliteit. Zodat u kunt Inspelen op alle veranderingen en u veeleisende klanten positief weet te verrassen.

Het gemak en de vrijheid die we privé ervaren dankzij hypermoderne ICT, verwachten we Zakelijk ook. Uw medewerkers willen op de zaak net zo makkelijk kunnen functioneren als ze privé gewend zijn. En klanten willen op hun beurt vlot geholpen worden door diezelfde medewerkers. Veel ondernemers worstelen hiermee. Ze weten niet wat er voor hun bedrijf mogelijk is qua communicatie en wat er nodig is voor de inrichting hiervan. Het is echter van groot belang om op dit vlak stappen te zetten.

Wellicht omdat de tevredenheid van uw klanten afneemt. De productiviteit van uw medewerkers achterblijft bij die van uw concurrenten. Misschien ook omdat uw huidige telefooncentrale of uw huidige servers aan vervanging toe zijn. Of gewoon omdat u het over een andere boeg wilt gooien. Wat de aanleiding ook is, op dat moment is het goed om vooruit te kijken. Om na te denken over hoe u ICT in kunt zetten om uw onderneming succesvoller te maken. We nemen u mee in drie manieren waarop ICT in uw bedrijf voor u kan werken voor:

Optimaal bereikbaarheid

Voor welke werknemers uw klanten ook bellen, iedereen wordt direct geholpen. Daarvoor hoeven de betreffende werknemers niet bij hun vaste telefoon te zitten. Mobiel zijn ze net zo goed bereikbaar. En als deze werknemers even geen tijd hebben, zijn er altijd andere werknemers die snel aan de lijn kunnen komen.

Betere samenwerking

Uw medewerkers werken op kantoor, thuis en onderweg. Omdat zij niet meer veertig uur per week achter hetzelfde bureau zitten, gebruiken ze flexplekken. Omdat ze overal bereikbaar zijn en alles bij de hand hebben, is fysieke aanwezigheid geen vereiste voor efficiënt samenwerken.

Flexibiliteit

Telecom- en ICT-beheer kan snel leiden tot een complexe combinatie van verschillende abonnementen. Dit maakt het lastig om te checken of u wel de juiste combinatie te pakken heeft en het maakt u minder flexibel. Een geïntegreerde oplossing maakt alles eenvoudig en inzichtelijk.

Wilt u meer weten, neem dan contact op met Sven Groeneveld via 085-4840458 of via email sven.groeneveld@mkb-office.nl