ISDN stopt

Tijd voor verandering

ISDN is in 1984 op de markt gekomen, als opvolger van analoge telefonie. Het werd mogelijk om data digitaal over de telefoonlijn te sturen en meerdere telefoongesprekken tegelijkertijd te voeren. Ruim 30 jaar na de introductie van ISDN is het tijd voor een opvolger. De beperkte capaciteit en mogelijkheden van de ISDN-lijn passen niet langer bij onze manier van communiceren. De gebruikersaantallen voor ISDN lopen dan ook al jaren terug. Per 1 september 2019 komt in heel Nederland een definitief einde aan deze techniek.

Loop geen onnodig risico

Als ondernemer speelt bereikbaarheid een belangrijke rol in uw zakelijk succes. Vanzelfsprekend wilt u hier geen risico mee nemen. Stelt u zich eens voor wat er gebeurt als u ineens niet meer bereikbaar bent: u kunt niet de dienstverlening bieden die uw klanten verwachten en loopt misschien orders mis. Dat is funest voor uw bedrijfsactiviteiten én uw reputatie. Maakt u nog gebruik van ISDN voor uw zakelijke telefonie? Dan is het nú tijd om te kijken naar alternatieven.

Dezelfde manier van bellen

Het verdwijnen van ISDN betekent natuurlijk niet dat de vaste telefonie ook verdwijnt. Integendeel. U blijft gewoon profiteren van het gemak van een vast toestel. Het enige dat verandert is dat telefonie nu via het internet en de cloud verloopt. Dit noemen we ook wel hosted telefonie. U blijft echter gewoon op dezelfde manier bellen. Tegelijkertijd profiteert u van veel meer mogelijkheden, én bespaart u vaak ook nog eens fors op uw kosten. En ook niet onbelangrijk: u bent in één keer klaar voor de toekomst.

‘‘Maakt u nog gebruik van ISDN voor uw zakelijke telefonie? Dan is het nú tijd om te kijken naar alternatieven.’

22 oktober 2019

7 redenen waarom een moderne werkplek voor het mkb beter werkt

Handig toch, al die tools op je privé smartphone. In een paar tellen heb je alweer een nieuwe app waarmee je nog makkelijker kan chatten, bestanden deelt of bewerkt. Een nieuwe telefoon? In een handomdraai zijn al je apps, foto’s en andere data weer gesynchroniseerd. Was het ook maar zo gemakkelijk met de devices en apps voor de zaak! Het is tijd voor een moderne, veilige werkplek!