Update KPN EEN Software Integratie

U beschikt na de update over een permanente telefonietoolbar voor gespreksafhandeling. Deze toont bellergegevens uit het gekoppelde CRM-systeem en stelt de gebruiker in staat de instellingen van Callcenter agents aan te passen. Daarnaast wordt callcenter-functionaliteit toegevoegd, waardoor de agentstatus ingezien en gewijzigd kan worden. Ook kunnen gebruikers zich aan- en afmelden in callcenters, een agent kan een supervisor om assistentie vragen en dispositiecodes (registratie van resultaat van de call) kunnen gekozen worden.

De update zal bij de huidige gebruikers een pop-up tonen als aanbevolen upgrade. De pop-up bevat een link waarmee de gebruiker de software kan downloaden en upgraden. hiervoor heeft de gebruiker admin-rechten op Windows nodig. Indien de gebruiker deze rechten niet heeft, kan deze melding genegeeerd worden en de huidige versie blijven gebruiken. In een later stadium zal de upgrade wel verplicht worden.

Bent u benieuwd wat KPN EEN Software Integratie voor uw organisatie kan betekenen of heeft u vragen over de applicatie?