Bekijk onze
vacatures

Klantenservice
Bel 085 484 04 84 

VOIP

Bellen in de Cloud

Door te bellen via de cloud beheert u gemakkelijk al uw contacten en gesprekken op afstand waar en wanneer u maar wilt. Uw collega's zijn meteen op de hoogte van uw status en andersom. Dit bespaart veel tijd in uw planning. Daarnaast zijn uw telefoongegevens geheel veilig opgeborgen in de cloud. Zo staat er altijd een back-up voor u klaar wanneer er sprake is van beschadiging of diefstal. Bellen in de cloud
Voordelig bellen in de cloud

 

Alle voordelen van VoIP

Met zakelijk VoIP (Voice over Internet Protocol) belt u via een vaste telefoonlijn over het internet. Voor MKB-ondernemingen zorgt VoIP voor meer overzicht en flexibiliteit in de werkzaamheden. Zo is het mogelijk om sneller te schakelen tussen uw afspraken. Zakelijk VoIP wordt constant up-to-date gehouden. Zo bent u geheel bij met alle nieuwe en bruikbare toepassingen die bijdragen aan een toekomstbestendige werkplek.

Bespaar in de maandelijkse kosten

Met bellen in de cloud communiceert u geheel via de bestaande internetverbinding. U bespaart hiermee onnodige telefoonkosten in uw maandelijkse facturering. De meeste uitgaande telefoontjes vinden plaats wanneer u binnen het bedrijf bent. Met een VoIP-verbinding bespaart gemiddeld tot de helft in uw vaste telefoonkosten.

MKB Office helpt u verder met bellen in de cloud

Vraagt u zich af of bellen in de cloud voor uw onderneming relevant is? Laat u dan adviseren door één van onze specialisten die alle voordelen voor uw bedrijf op een rij zet. Zo weten wij precies welke onderdelen voor u van toepassing zijn en hoe u zo veel mogelijk in kosten bespaart. Kies voor een eenvoudige samenwerking van uw medewerkers door te bellen over VoIP. MKB Office zorgt voor een snelle installatie waardoor uw werk niet stil ligt, maar u direct aan de slag kunt gaan met een optimale telefonie verbinding.

Samenwerken met MKB Office

  • U heeft een eigen monteur voor reparatie en service
  • Alles in één omgeving voor meer efficiency
  • Onze medewerkers zijn altijd bereikbaar voor al uw vragen
  • Wij stellen een passend en kwalitatief pakket samen voor de beste prijs
  • Alle software gemakkelijk en snel geïnstalleerd
  • Naast onze telecom dienst kunt u ook bij ons terecht voor al uw office supplies
  • KPN Excellence Business Partner

Maak geheel vrijblijvend een afspraak met één van onze specialisten! Wij leggen u graag alles uit en zorgen voor de beste oplossing voor uw onderneming.

Direct een afspraak maken >

Neem contact met mij op

Voor vragen over een order of informatie over een van onze producten kunt u contact opnemen door het contactformulier in te vullen.

Contactformulier

Bel mij terug

We bellen u graag terug om uw vragen te beantwoorden.

Bel mij terug

Nieuws

ISDN stopt. Stap nú over.
11 oktober 2018

ISDN stopt. Stap nú over.

Supersnel internet en de cloud hebben onze manier van communicatie flexibeler, veelzijdiger en goedkoper gemaakt. Communicatie wordt daarbij steeds digitaler; bellen via internet is binnen veel organisaties al de norm. Het tijdperk van ISDN loopt daarom op zijn einde.

Meer
MKB Office wint de Blauwe Veer
04 oktober 2018

MKB Office wint de Blauwe Veer

Op dinsdag 25 september 2018 heeft MKB Office de “De Blauwe Veer” ontvangen van Telfort Zakelijk voor beste persoonlijke dienstverlening aan zakelijke klanten van Telfort.

Meer