Bekijk onze
vacatures

Klantenservice
Bel 085 484 04 84 

VOIP

Bellen in de Cloud

Door te bellen via de cloud beheert u gemakkelijk al uw contacten en gesprekken op afstand waar en wanneer u maar wilt. Uw collega's zijn meteen op de hoogte van uw status en andersom. Dit bespaart veel tijd in uw planning. Daarnaast zijn uw telefoongegevens geheel veilig opgeborgen in de cloud. Zo staat er altijd een back-up voor u klaar wanneer er sprake is van beschadiging of diefstal.

> Direct een afspraak maken
Bellen in de cloud

 

Voordelig bellen in de cloud

 

Alle voordelen van VoIP

Met zakelijk VoIP (Voice over Internet Protocol) belt u via een vaste telefoonlijn over het internet. Voor MKB-ondernemingen zorgt VoIP voor meer overzicht en flexibiliteit in de werkzaamheden. Zo is het mogelijk om sneller te schakelen tussen uw afspraken. Zakelijk VoIP wordt constant up-to-date gehouden. Zo bent u geheel bij met alle nieuwe en bruikbare toepassingen die bijdragen aan een toekomstbestendige werkplek.

Bespaar in de maandelijkse kosten

Met bellen in de cloud communiceert u geheel via de bestaande internetverbinding. U bespaart hiermee onnodige telefoonkosten in uw maandelijkse facturering. De meeste uitgaande telefoontjes vinden plaats wanneer u binnen het bedrijf bent. Met een VoIP-verbinding bespaart gemiddeld tot de helft in uw vaste telefoonkosten.

MKB Office helpt u verder met bellen in de cloud

Vraagt u zich af of bellen in de cloud voor uw onderneming relevant is? Laat u dan adviseren door één van onze specialisten die alle voordelen voor uw bedrijf op een rij zet. Zo weten wij precies welke onderdelen voor u van toepassing zijn en hoe u zo veel mogelijk in kosten bespaart. Kies voor een eenvoudige samenwerking van uw medewerkers door te bellen over VoIP. MKB Office zorgt voor een snelle installatie waardoor uw werk niet stil ligt, maar u direct aan de slag kunt gaan met een optimale telefonie verbinding.

Samenwerken met MKB Office

  • U heeft een eigen monteur voor reparatie en service
  • Alles in één omgeving voor meer efficiency
  • Onze medewerkers zijn altijd bereikbaar voor al uw vragen
  • Wij stellen een passend en kwalitatief pakket samen voor de beste prijs
  • Alle software gemakkelijk en snel geïnstalleerd
  • Naast onze telecom dienst kunt u ook bij ons terecht voor al uw office supplies
  • KPN Excellence Business Partner

Maak geheel vrijblijvend een afspraak met één van onze specialisten! Wij leggen u graag alles uit en zorgen voor de beste oplossing voor uw onderneming.

> Direct een afspraak maken

Neem contact met mij op

Voor vragen over een order of informatie over een van onze producten kunt u contact opnemen door het contactformulier in te vullen.

Bel mij terug

Actie

Adviesgesprek aanvragen

 

Vraag snel uw gratis adviesgesprek aan!

Nieuws

De 10 minuten upgrade voor ondernemers
06 december 2018

De 10 minuten upgrade voor ondernemers

Voor ondernemers is er altijd iets wat nú moet gebeuren. En tien dingen die kunnen wachten. Daarom heeft MKB-Office nu: de 10 minuten upgrade voor u als ondernemer.

Meer
KPN introduceert Combineer & krijg meer voor MKB klanten
13 november 2018

KPN introduceert Combineer & krijg meer voor MKB klanten

KPN introduceert vandaag Combineer & krijg meer voor MKB klanten. Hiermee worden KPN EEN MKB klanten die Internet, Vast Bellen en Mobiel Bellen combineren automatisch en blijvend beloond met extra voordelen. Deze voordelen heten Combinatie Voordelen. KPN is de eerste provider die zakelijke MKB klanten beloont met extra voordelen wanneer zij meerdere producten afnemen.

Meer