Bekijk onze
vacatures

Klantenservice
Bel 085 484 04 84 

KPN combineer en krijg meer

KPN EEN combineer en krijg meer

 

Dit zijn de extra Combinatie Voordelen*

KPN EEN MKB klanten die Internet en Vast Bellen combineren met Mobiel bellen genieten van drie voordelen.

  1. 5% korting op de vaste abonnementskosten van Internet, Vast Bellen en Mobiel Bellen
  2. Verdubbeling van uw mobiele data, belminuten en sms’jes..
  3. Gratis licenties van F-Secure Computer Protection waarmee u uw computers en laptops kunt beschermen tegen onder andere virussen en spyware.Het aantal F-Secure-licenties dat je krijgt, wordt bepaald door het aantal Vast Bellen-licenties dat u heeft.

Wilt u ook gebruik maken van deze extra voordelen? Neem dan contact met ons op. Bel 085-4840484 of mail naar bedrijfsrelaties@mkb-office.nl.

Hoe ontvangt u de voordelen van Combineer & krijg meer?

  • U hebt Internet, Vast Bellen en Mobiel Bellen van KPN EEN MKB
  • De voordelen zijn blijvend zolang u Internet, Vast Bellen en Mobiel Bellen van KPN EEN MKB heeft
  • De 5% korting krijg je elke maand en is van toepassing op de vaste abonnementskosten voor Mobiel Bellen-abonnementen vanaf 2016, Internet en Vast Bellen. Deze korting is niet van toepassing op kosten buiten het abonnement, zoals extra bundels, toegevoegde opties of verbruik buiten de bundel. De korting wordt berekend over het bedrag vóór eventuele andere kortingen.
  • Mobiele internetbundel, belbundel en sms-bundel worden gratis verdubbeld. Een eventueel Data Only-abonnement ontvangt ook de verdubbeling, zolang je ook Mobiel Bellen hebt. Het verbruik gaat eerst van de verdubbeling af; daarna wordt de reguliere bundel gebruikt. Ook de verdubbelde bundels gaan net als de reguliere bundel mee naar de volgende maand.
  • De 5% korting en de mobiele verdubbelaar worden automatisch geactiveerd en zijn zichtbaar op de factuur
  • Voor het activeren van de F-Secure Computer protection licenties neemt u contact op met MKB Office
Maak een afspraak

combineer en krijg meer bij KPN EEN MKB 

Waarom blijvenD extra voordeel?

Dat u voor KPN EEN MKB gekozen hebt, nemen wij niet voor lief. Om onze waardering te tonen, krijgt u extra voordeel. Het enige dat u nodig hebt is Internet, Vast Bellen en Mobiel Bellen van KPN EEN MKB. Maakt u al gebruik van deze producten? Wij activeren uw extra voordelen automatisch.

 

Meer weten?

Wilt u ook meer combineren en zo profiteren van extra voordeel? Bent u benieuwd wat deze combinatievoordelen voor uw huidige situatie betekenen? We vertellen het uw graag. Als KPN Excellence Partner kunt u bij ons terecht voor het volledige KPN-portfolio op het gebied van vast internet, vaste telefonie en mobiele telefonie. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

*Extra voorwaarden zijn mogelijk van toepassing, vraag naar de voorwaarden

Neem contact met mij op

Voor vragen over een order of informatie over een van onze producten kunt u contact opnemen door het contactformulier in te vullen.

Contactformulier

Bel mij terug

We bellen u graag terug om uw vragen te beantwoorden.

Bel mij terug

Nieuws

De 10 minuten upgrade voor ondernemers
06 december 2018

De 10 minuten upgrade voor ondernemers

Voor ondernemers is er altijd iets wat nú moet gebeuren. En tien dingen die kunnen wachten. Daarom heeft MKB-Office nu: de 10 minuten upgrade voor u als ondernemer.

Meer
KPN introduceert Combineer & krijg meer voor MKB klanten
13 november 2018

KPN introduceert Combineer & krijg meer voor MKB klanten

KPN introduceert vandaag Combineer & krijg meer voor MKB klanten. Hiermee worden KPN EEN MKB klanten die Internet, Vast Bellen en Mobiel Bellen combineren automatisch en blijvend beloond met extra voordelen. Deze voordelen heten Combinatie Voordelen. KPN is de eerste provider die zakelijke MKB klanten beloont met extra voordelen wanneer zij meerdere producten afnemen.

Meer