Bekijk onze
vacatures

Klantenservice
Bel 085 484 04 84 

Sip trunk

SIP Trunk KPN Bedrijf Connect

SIP Trunk dit is KPN Bedrijf Connect

Bedrijf Connect is onderdeel van KPN EEN Vast Bellen (Hosted Telefonie) en verbindt een lokale telefooncentrale (PABX) over IP.

Bedrijf Connect sluit de telefooncentrale op uw locatie aan op het wereldwijde telefonienetwerk via een SIP trunk over een IP-dataverbinding. Binnen de trunk bestelt u spraakkanalen, welke gelijk staan aan het aantal gelijktijdige telefoongesprekken.

Onbeperkt bellen

Bedrijf Connect wordt aangeboden met onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland. De gesprekstarieven voor internationaal bellen en voor bellen naar servicenummers worden apart in rekening gebracht.

Spraakkanalen en telefoonnummers

SIP Trunk met Bedrijf Connect bestelt u met een aantal spraakkanalen, ofwel gelijktijdige gesprekken. Er dient tenminste 1 telefoonnummer geactiveerd te zijn voor een operationele trunk. Bestaande telefoonnummers kunnen naar Bedrijf Connect geporteerd worden. Ook kunnen nieuwe nummers worden aangevraagd.

Ondersteuning telefooncentrales op basis van ISDN en SIP

Bedrijf Connect verbindt de lokale telefooncentrales op basis van ISDN en SIP. De telefooncentrale wordt via een SIP of ISDN-gateway verbonden aan de trunk. De gateway zorgt voor een gecertificeerde verbinding met zowel de PABX aan de ‘binnenkant’, en met het KPN EEN telefonie platform aan de ‘buitenkant’.

KPN EEN Vast bellen

Bedrijf Connect is onderdeel van KPN EEN Vast bellen, waardoor naast de benodigde licenties voor Bedrijf Connect, indien gewenst ook andere KPN EEN Vast Bellen licenties optioneel worden toegevoegd. De opties die te combineren zijn met Bedrijf Connect zijn: het Keuzemenupakket, Fax-naar-email, Afdelingsvoicemail en Gespreksopname. Deze opties worden gekoppeld aan een telefoonnummer, niet een gebruiker.

Daarnaast kunt u, als de maximale capaciteit van uw telefooncentrale is bereikt, cloud kantoorgebruikers en vast-mobiel geïntegreerde gebruikers toevoegen. Zodra uw lokale telefooncentrale aan vervanging toe is maakt u gefaseerd de overstap naar KPN EEN Vast Bellen, zonder dat de telefoonnummers geporteerd hoeven te worden.

Verbinding voor Bedrijf Connect SIP Trunk

Bedrijf Connect maakt gebruik van een IP-dataverbinding voor het transport van het telefonieverkeer. Er zijn verschillende mogelijkheden om de verbinding in te richten, afhankelijk van uw wensen en de lokale beschikbaarheid van verbindingstypen (fiber, koper), en de inrichting van uw lokale netwerk. KPN biedt als onderdeel van de Bedrijf Connect dienst een voor u optimale oplossing.

Benodigde bandbreedte

De benodigde bandbreedte voor de verbinding is afhankelijk van het aantal benodigde gelijktijdige gesprekken (spraakkanalen). De minimaal benodigde bandbreedte wordt bepaald door het aantal spraakkanalen te vermenigvuldigen met 115 kbps (kilobit per seconde). Voor 8 spraakkanalen bijvoorbeeld is de minimaal benodigde bandbreedte 8 x 115 = 902 kbps, afgerond 1Mb per seconde.

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Maak geheel vrijblijvend een afspraak met één van onze specialisten! Wij leggen u graag alles uit en zorgen voor de beste oplossing voor uw onderneming.

Direct een afspraak maken >

Neem contact met mij op

Voor vragen over een order of informatie over een van onze producten kunt u contact opnemen door het contactformulier in te vullen.

Bel mij terug

Actie

Adviesgesprek aanvragen

 

Vraag snel uw gratis adviesgesprek aan!

Nieuws

22 oktober 2019

7 redenen waarom een moderne werkplek voor het mkb beter werkt

Handig toch, al die tools op je privé smartphone. In een paar tellen heb je alweer een nieuwe app waarmee je nog makkelijker kan chatten, bestanden deelt of bewerkt. Een nieuwe telefoon? In een handomdraai zijn al je apps, foto’s en andere data weer gesynchroniseerd. Was het ook maar zo gemakkelijk met de devices en apps voor de zaak! Het is tijd voor een moderne, veilige werkplek!

Meer
Elke organisatie is digitaal
07 augustus 2019

Elke organisatie is digitaal

De markt transformeert

Meer