Bekijk onze
vacatures

Klantenservice
Bel 085 484 04 84 

besparen op mobiele kosten

06 december 2016
Terug

Klantcase; Zo bespaart u op uw mobiele telefonie kosten

Klantcase; Zo bespaart u op uw mobiele telefonie kosten
Oude situatie
Een bestaande klant van MKB Office neemt vaste telefonie af en dit gaat naar wens. Reden voor hem om mij te vragen ook eens kritisch te kijken naar de ongeveer 80 mobiele abonnementen die ze bij een andere leverancier hadden ondergebracht. Zij hadden alle abonnementen in een groepstegoed, waarbij ze zowel de minuten als de data konden delen met elkaar. Daarnaast waren er een aantal medewerkers die vaak in het buitenland zaten.

De analyse
Op zich is een groepstegoed in veel gevallen een goede en voordelige oplossing. Uit de analyse kwam echter naar voren dat het aantal minuten en data totaal niet (meer) paste bij het verbruik gedrag van de onderneming. Zij verbruikten namelijk maar 15% van het tegoed, maand in en maand uit. Een voordeliger alternatief leek dus logisch.

De huidige situatie
Doordat de huidige provider geen mogelijkheden biedt om hierop in te spelen, hebben wij de klant overgezet naar Telfort Zakelijk. Hierbij blijven minuten en data deelbaar, maar zijn de abonnementen op maat gemaakt naar het verbruik. Uiteraard is er rekening gehouden met eventuele groei in data en minuten. Voor de medewerkers die vaak in het buitenland zitten, zijn EU bundels en wereld bundels geactiveerd.

Door deze analyse en genomen actie heeft de klant maar liefst een besparing op de abonnement kosten weten te realiseren van 68%.


Wilt u ook uw huidige situatie laten analyseren? Vraag nu een vrijblijvend adviesgesprek bij mij aan of bij een van mijn collega's om te weten wat u kan besparen. Naast mobiele telefonie kunnen wij ook al uw andere communicatiecontracten (vaste telefonie en internet) onder de loep nemen of een nieuwe situatie voor u in beeld brengen.

 

Neem contact op met uw accountmanager. Heeft u nog geen accountmanager of weet u niet wie dit is? Dan staat onze klantenservice u graag te woord via 085 484 0 484 of laat u terugbellen of -mailen via onderstaande link.

 

neem contact op met mij

 

Deze klantcase is behandeld en geschreven door Sebastiaan van der Meer, accountmanager regio Noord-Oost

Nieuws

22 oktober 2019

7 redenen waarom een moderne werkplek voor het mkb beter werkt

Handig toch, al die tools op je privé smartphone. In een paar tellen heb je alweer een nieuwe app waarmee je nog makkelijker kan chatten, bestanden deelt of bewerkt. Een nieuwe telefoon? In een handomdraai zijn al je apps, foto’s en andere data weer gesynchroniseerd. Was het ook maar zo gemakkelijk met de devices en apps voor de zaak! Het is tijd voor een moderne, veilige werkplek!

Meer
Elke organisatie is digitaal
07 augustus 2019

Elke organisatie is digitaal

De markt transformeert

Meer
KPN introduceert werkplek met Microsoft 365 voor iedereen
25 juli 2019

KPN introduceert werkplek met Microsoft 365 voor iedereen

KPN introduceert een beheerde werkplek voor ondernemend Nederland die altijd up-to-date is. De werkplek is gebaseerd op Microsoft 365. Werknemers kunnen hiermee overal effectief samenwerken zonder dat de werkgever zich zorgen hoeft te maken over veiligheid en het beheer. De nieuwe werkplek maakt gebruik van de cloud en is afgestemd op de werkzaamheden van de individuele werknemer, waardoor deze optimaal kan presteren.

Meer
Update KPN EEN Software integratie op 31-7-2019
22 juli 2019

Update KPN EEN Software integratie op 31-7-2019

Op 31 juli 2019 wordt een update van de KPN EEN Software Integratie uitgevoerd. Voor klanten die gebruik maken van KPN EEN Software Integratie komen een aantal extra mogelijkheden beschikbaar. De update zal automatisch zichtbaar worden voor klanten, waarna u direct gebruik kan maken van de nieuw toegevoegde functies.

Meer
De 10 minuten upgrade voor ondernemers
06 december 2018

De 10 minuten upgrade voor ondernemers

Voor ondernemers is er altijd iets wat nú moet gebeuren. En tien dingen die kunnen wachten. Daarom heeft MKB-Office nu: de 10 minuten upgrade voor u als ondernemer.

Meer