Bekijk onze
vacatures

Klantenservice
Bel 085 484 04 84 

Broadsoft Recorder

24 juni 2016
Terug

Broadsoft Recorder

Broadsoft Recorder

Download allereerst de Broadsoft Recorder voor uw smartphone. Als de app gedownload is kunt u via de volgende stappen een bericht opnemen, opslaan en mailen.

Stap 1: Druk rechtsbovenin op + om een nieuw record op te nemen.Stap 2: Druk onderin op de linkerknop om een opname te starten. Kies de middelste knop om een opname te stoppen. Met de knop rechtsbovenin kunt u het opgenomen bericht opslaan. Mocht u het bericht willen afluisteren voordat u het opslaat, kies dan de knop rechtsonder.Stap 3: Geef het opgenomen bericht een naam en kies OK.Stap 4: De naam van het bericht dat u net heeft opgeslagen ziet u terug in de lijst. Druk op de enveloppe naast het bericht om de opname te versturen. Stap 5: Vul hier cloudsupport@mkb-office.nl in met het bijpassende schema en kies stuur. 

Nieuws

5 tips voor een AVG-proof wachtwoordbeleid
11 mei 2018

5 tips voor een AVG-proof wachtwoordbeleid

Een datalek als gevolg van zwakke wachtwoorden die rondslingeren op post-its? Dergelijke slordigheden kunnen organisaties onder de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) duur komen te staan. Reden genoeg om vandaag tijdens World Password Day het wachtwoordbeleid nog eens grondig tegen het licht te houden.

Meer
AVG: deze tools versnellen de eindsprint
11 mei 2018

AVG: deze tools versnellen de eindsprint

De Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) zadelt organisaties met flink wat werk op. Zo kan het opstellen van een verwerkingsregister een aardige kluif zijn. Gelukkig staat u er niet alleen voor. Handige hulpmiddelen zijn inmiddels breed beschikbaar. Een overzicht.

Meer
Laat ICT voor u werken
24 april 2018

Laat ICT voor u werken

Altijd online en bereikbaar zijn: het is in ons privéleven haast vanzelfsprekend. Op het werk ligt het vaak nog anders. Dat hoeft echter niet zo te zijn. Met de nieuwste ICT-toepassing garandeert u maximale bereikbaarheid van uw werknemers en kunnen zij op afstand met elkaar samenwerken. Optimaal samenwerken – veilig en efficiënt via de cloud.

Meer
KPN stopt met ISDN, Lees nu hoe uw telefonie gaat veranderen
22 maart 2018

KPN stopt met ISDN, Lees nu hoe uw telefonie gaat veranderen

1 september 2019 stopt KPN met ISDN, lees in dit artikel wat er gaat veranderen en wat u moet doen.

Meer
Uitfasering PSTN/ISDN
12 juli 2017

Uitfasering PSTN/ISDN

In het kader van de voortdurende innovatie bij KPN, veranderende klantwensen en een markt voor vaste telefonie die grotendeels is overgegaan naar bellen via internet (VOIP), kondigt KPN vandaag een aantal aanpassingen aan in het aanbod voor traditionele telefoniediensten (PSTN / ISDN).

Meer