Bekijk onze
vacatures

Klantenservice
Bel 085 484 04 84 

KPN stopt met ISDN, Lees nu hoe uw telefonie gaat veranderen

22 maart 2018
Terug

KPN stopt met ISDN, Lees nu hoe uw telefonie gaat veranderen

KPN stopt met ISDN, Lees nu hoe uw telefonie gaat veranderen

1 september 2019 stopt KPN met ISDN, lees in dit artikel wat er gaat veranderen en wat u moet doen.Veel bedrijven maken nog gebruik van deze traditionele telefoniedienst en moeten op zoek gaan naar een alternatief. Het ISDN netwerk wordt uitgefaseerd en wordt vervangen door VoIP.

De floppy disk, telex en semafoon. Misschien hebt u er nog meegewerkt, maar 1 ding is zeker: inmiddels gebruikt u modernere oplossingen. Ook voor het ISDN-telefonienetwerk dat u wellicht gebruikt, hebben we nu nieuwe technologie: bellen over internet. Daarmee bent u in 1 keer klaar voor de toekomst als ISDN stopt in september 2019.

Probleemloos overstappen

We helpen u graag met een probleemloze overstap naar een toekomstvaste en veilige dienst. U stelt natuurlijk zelf uw bellen- en internetpakket samen met alleen de diensten die u nodig hebt. Dat kan bijvoorbeeld met KPN ÉÉN of Telfort Hosted. Bent u klaar voor de toekomst?

Wist u dat MKB Office alles levert voor uw werkplek:

  1. Veilig bellen en werken in de cloud 
  2. Internetverbindingen 
  3. Kantoorartikelen

 MKB Office is dé “one stop shop” voor het kantoor en biedt u persoonlijke ondersteuning afgestemd op uw processen, wensen en behoeftes. Wij werken uitsluitend met A-merken. Met ons advies realiseert u voordelige oplossingen die echt voor u werken. Wij zijn KPN Excellence Partner en TopPartner Telfort Zakelijk, dat is een waarborg voor service, kwaliteit en professionaliteit.

Nieuws

22 oktober 2019

7 redenen waarom een moderne werkplek voor het mkb beter werkt

Handig toch, al die tools op je privé smartphone. In een paar tellen heb je alweer een nieuwe app waarmee je nog makkelijker kan chatten, bestanden deelt of bewerkt. Een nieuwe telefoon? In een handomdraai zijn al je apps, foto’s en andere data weer gesynchroniseerd. Was het ook maar zo gemakkelijk met de devices en apps voor de zaak! Het is tijd voor een moderne, veilige werkplek!

Meer
Elke organisatie is digitaal
07 augustus 2019

Elke organisatie is digitaal

De markt transformeert

Meer
KPN introduceert werkplek met Microsoft 365 voor iedereen
25 juli 2019

KPN introduceert werkplek met Microsoft 365 voor iedereen

KPN introduceert een beheerde werkplek voor ondernemend Nederland die altijd up-to-date is. De werkplek is gebaseerd op Microsoft 365. Werknemers kunnen hiermee overal effectief samenwerken zonder dat de werkgever zich zorgen hoeft te maken over veiligheid en het beheer. De nieuwe werkplek maakt gebruik van de cloud en is afgestemd op de werkzaamheden van de individuele werknemer, waardoor deze optimaal kan presteren.

Meer
Update KPN EEN Software integratie op 31-7-2019
22 juli 2019

Update KPN EEN Software integratie op 31-7-2019

Op 31 juli 2019 wordt een update van de KPN EEN Software Integratie uitgevoerd. Voor klanten die gebruik maken van KPN EEN Software Integratie komen een aantal extra mogelijkheden beschikbaar. De update zal automatisch zichtbaar worden voor klanten, waarna u direct gebruik kan maken van de nieuw toegevoegde functies.

Meer
De 10 minuten upgrade voor ondernemers
06 december 2018

De 10 minuten upgrade voor ondernemers

Voor ondernemers is er altijd iets wat nú moet gebeuren. En tien dingen die kunnen wachten. Daarom heeft MKB-Office nu: de 10 minuten upgrade voor u als ondernemer.

Meer