Bekijk onze
vacatures

Klantenservice
Bel 085 484 04 84 

Laat ICT voor u werken

24 april 2018
Terug

Laat ICT voor u werken

Laat ICT voor u werken
Altijd online en bereikbaar zijn: het is in ons privéleven haast vanzelfsprekend. Op het werk ligt het vaak nog anders. Dat hoeft echter niet zo te zijn. Met de nieuwste ICT-toepassing garandeert u maximale bereikbaarheid van uw werknemers en kunnen zij op afstand met elkaar samenwerken. Optimaal samenwerken – veilig en efficiënt via de cloud.

 

Laat ICT voor u werken

Er is veel veranderd de afgelopen jaren. De wereld wordt steeds kleiner; de digitalisering steeds groter. En de economie brengt ondertussen genoeg uitdagingen met zich mee. Als ondernemer bent u daarom op zoek naar kostenverlaging en flexibiliteit. Zodat u kunt Inspelen op alle veranderingen en u veeleisende klanten positief weet te verrassen.

Het gemak en de vrijheid die we privé ervaren dankzij hypermoderne ICT, verwachten we Zakelijk ook. Uw medewerkers willen op de zaak net zo makkelijk kunnen functioneren als ze privé gewend zijn. En klanten willen op hun beurt vlot geholpen worden door diezelfde medewerkers. Veel ondernemers worstelen hiermee. Ze weten niet wat er voor hun bedrijf mogelijk is qua communicatie en wat er nodig is voor de inrichting hiervan. Het is echter van groot belang om op dit vlak stappen te zetten.

Wellicht omdat de tevredenheid van uw klanten afneemt. De productiviteit van uw medewerkers achterblijft bij die van uw concurrenten. Misschien ook omdat uw huidige telefooncentrale of uw huidige servers aan vervanging toe zijn. Of gewoon omdat u het over een andere boeg wilt gooien. Wat de aanleiding ook is, op dat moment is het goed om vooruit te kijken. Om na te denken over hoe u ICT in kunt zetten om uw onderneming succesvoller te maken. We nemen u mee in drie manieren waarop ICT in uw bedrijf voor u kan werken voor:

Optimaal bereikbaarheid

Voor welke werknemers uw klanten ook bellen, iedereen wordt direct geholpen. Daarvoor hoeven de betreffende werknemers niet bij hun vaste telefoon te zitten. Mobiel zijn ze net zo goed bereikbaar. En als deze werknemers even geen tijd hebben, zijn er altijd andere werknemers die snel aan de lijn kunnen komen.

Betere samenwerking

Uw medewerkers werken op kantoor, thuis en onderweg. Omdat zij niet meer veertig uur per week achter hetzelfde bureau zitten, gebruiken ze flexplekken. Omdat ze overal bereikbaar zijn en alles bij de hand hebben, is fysieke aanwezigheid geen vereiste voor efficiënt samenwerken.

Flexibiliteit

Telecom- en ICT-beheer kan snel leiden tot een complexe combinatie van verschillende abonnementen. Dit maakt het lastig om te checken of u wel de juiste combinatie te pakken heeft en het maakt u minder flexibel. Een geïntegreerde oplossing maakt alles eenvoudig en inzichtelijk.

Wilt u meer weten, neem dan contact op met Sven Groeneveld via 085-4840458 of via email sven.groeneveld@mkb-office.nl

Nieuws

22 oktober 2019

7 redenen waarom een moderne werkplek voor het mkb beter werkt

Handig toch, al die tools op je privé smartphone. In een paar tellen heb je alweer een nieuwe app waarmee je nog makkelijker kan chatten, bestanden deelt of bewerkt. Een nieuwe telefoon? In een handomdraai zijn al je apps, foto’s en andere data weer gesynchroniseerd. Was het ook maar zo gemakkelijk met de devices en apps voor de zaak! Het is tijd voor een moderne, veilige werkplek!

Meer
Elke organisatie is digitaal
07 augustus 2019

Elke organisatie is digitaal

De markt transformeert

Meer
KPN introduceert werkplek met Microsoft 365 voor iedereen
25 juli 2019

KPN introduceert werkplek met Microsoft 365 voor iedereen

KPN introduceert een beheerde werkplek voor ondernemend Nederland die altijd up-to-date is. De werkplek is gebaseerd op Microsoft 365. Werknemers kunnen hiermee overal effectief samenwerken zonder dat de werkgever zich zorgen hoeft te maken over veiligheid en het beheer. De nieuwe werkplek maakt gebruik van de cloud en is afgestemd op de werkzaamheden van de individuele werknemer, waardoor deze optimaal kan presteren.

Meer
Update KPN EEN Software integratie op 31-7-2019
22 juli 2019

Update KPN EEN Software integratie op 31-7-2019

Op 31 juli 2019 wordt een update van de KPN EEN Software Integratie uitgevoerd. Voor klanten die gebruik maken van KPN EEN Software Integratie komen een aantal extra mogelijkheden beschikbaar. De update zal automatisch zichtbaar worden voor klanten, waarna u direct gebruik kan maken van de nieuw toegevoegde functies.

Meer
De 10 minuten upgrade voor ondernemers
06 december 2018

De 10 minuten upgrade voor ondernemers

Voor ondernemers is er altijd iets wat nú moet gebeuren. En tien dingen die kunnen wachten. Daarom heeft MKB-Office nu: de 10 minuten upgrade voor u als ondernemer.

Meer