“MKB Office heeft goed met ons meegedacht en hebben ons uitstekend geadviseerd”

Adriaan Jonker, Office Manager – Serta Nederland BV

Serta is één van ‘s werelds grootste merken op het gebied van bedden, matrassen en boxsprings. Al meer dan 80 jaar werkt Serta aan het verbeteren van haar producten. En met veel succes. Hotels als Hilton Groep en Marriot Hotels kiezen al decennia bewust voor het comfort van Serta. Logisch dus dat zo’n vooraanstaand bedrijf telefonisch goed bereikbaar wil zijn. Vandaar dat Serta Nederland graag wil samenwerken met MKB Office toen zij een nieuw kantoorpand gingen openen in Zwolle. “Het Business Center van MKB Office is goed bereikbaar en ze zitten bij ons om de hoek. Hierdoor hebben we besloten om met MKB Office samen te werken”, aldus Adriaan Jonker.

Serta Nederland heeft voor Bellen in de Cloud gekozen. Zo was een dure investering in een telefooncentrale niet nodig. Bijkomend voordeel is dat zowel spraak als data over één verbinding loopt. “MKB Office heeft alles keurig voor ons uitgezocht en geregeld. Ik hoefde mij nergens druk over te maken”.

Volgens Adriaan is de installatie prima verlopen. “MKB Office heeft goed met ons meegedacht en ze hebben ons uitstekend geadviseerd. Alles verliep vlekkeloos en we zijn geruisloos overgestapt”.

Adriaan Jonker: “Ik zou MKB Office zeker aanbevelen. Ze bedenken goede oplossingen, zijn pro actief en denken mee met de klant. Vandaar dat MKB Office van mij een 9 krijgt”. 

Meer informatie over Serta? Kijk op http://www.serta.nl/