Bekijk onze
vacatures

Klantenservice
Bel 085 484 04 84 

Telfort Zakelijk VastMobiel integratie

02 augustus 2016
Terug

Telfort Zakelijk VastMobiel integratie


Als ondernemer weet u nooit wanneer dat ene belangrijke telefoontje komt. Daarom is altijd bereikbaar zijn belangrijk. Op kantoor of onderweg, op vast of mobiel, helemaal zoals u dat wilt. Daarnaast wilt u altijd en overal kunnen samenwerken met uw collega’s. Hier zoekt u een betrouwbare en eenvoudige oplossing voor, die u tijd en geld bespaart, zodat u kunt doen wat u het liefste doet, ondernemen. Daarom introduceren wij de opties VastMobiel integratie en InVerbinding.


De voordelen van VastMobiel integratie
  • Door vast en mobiel te combineren is VastMobiel integratie gratis
  • Optimaal bereikbaar op vast en mobiel, zoals u dat wilt
  • Gemak van één aanspreekpunt en één factuur

U kunt VastMobiel integratie activeren als u Hosted Telefonie en Zakelijk OpMaat afneemt. U betaalt hiervoor niets extra’s per maand. Met VastMobiel integratie worden uw mobiele aansluitingen onderdeel van uw Hosted Telefonie centrale. Onderweg via uw mobiel een inkomend gesprek op kantoor beantwoorden of een klant vanaf uw mobiel terugbellen met het telefoonnummer van kantoor? Met VastMobiel integratie bepaalt u zelf, hoe, waar en wanneer u bereikbaar bent.

Wilt u weten of de VastMobiel integratie voor u de juiste oplossing is? Neem contact met uw accountmanager laat uw gegevens achter voor een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze experts. 

neem contact op met mij

 

Nieuws

22 oktober 2019

7 redenen waarom een moderne werkplek voor het mkb beter werkt

Handig toch, al die tools op je privé smartphone. In een paar tellen heb je alweer een nieuwe app waarmee je nog makkelijker kan chatten, bestanden deelt of bewerkt. Een nieuwe telefoon? In een handomdraai zijn al je apps, foto’s en andere data weer gesynchroniseerd. Was het ook maar zo gemakkelijk met de devices en apps voor de zaak! Het is tijd voor een moderne, veilige werkplek!

Meer
Elke organisatie is digitaal
07 augustus 2019

Elke organisatie is digitaal

De markt transformeert

Meer
KPN introduceert werkplek met Microsoft 365 voor iedereen
25 juli 2019

KPN introduceert werkplek met Microsoft 365 voor iedereen

KPN introduceert een beheerde werkplek voor ondernemend Nederland die altijd up-to-date is. De werkplek is gebaseerd op Microsoft 365. Werknemers kunnen hiermee overal effectief samenwerken zonder dat de werkgever zich zorgen hoeft te maken over veiligheid en het beheer. De nieuwe werkplek maakt gebruik van de cloud en is afgestemd op de werkzaamheden van de individuele werknemer, waardoor deze optimaal kan presteren.

Meer
Update KPN EEN Software integratie op 31-7-2019
22 juli 2019

Update KPN EEN Software integratie op 31-7-2019

Op 31 juli 2019 wordt een update van de KPN EEN Software Integratie uitgevoerd. Voor klanten die gebruik maken van KPN EEN Software Integratie komen een aantal extra mogelijkheden beschikbaar. De update zal automatisch zichtbaar worden voor klanten, waarna u direct gebruik kan maken van de nieuw toegevoegde functies.

Meer
De 10 minuten upgrade voor ondernemers
06 december 2018

De 10 minuten upgrade voor ondernemers

Voor ondernemers is er altijd iets wat nú moet gebeuren. En tien dingen die kunnen wachten. Daarom heeft MKB-Office nu: de 10 minuten upgrade voor u als ondernemer.

Meer