Bekijk onze
vacatures

Klantenservice
Bel 085 484 04 84 

Telfort Zakelijk VastMobiel integratie

02 augustus 2016
Terug

Telfort Zakelijk VastMobiel integratie


Als ondernemer weet u nooit wanneer dat ene belangrijke telefoontje komt. Daarom is altijd bereikbaar zijn belangrijk. Op kantoor of onderweg, op vast of mobiel, helemaal zoals u dat wilt. Daarnaast wilt u altijd en overal kunnen samenwerken met uw collega’s. Hier zoekt u een betrouwbare en eenvoudige oplossing voor, die u tijd en geld bespaart, zodat u kunt doen wat u het liefste doet, ondernemen. Daarom introduceren wij de opties VastMobiel integratie en InVerbinding.


De voordelen van VastMobiel integratie
  • Door vast en mobiel te combineren is VastMobiel integratie gratis
  • Optimaal bereikbaar op vast en mobiel, zoals u dat wilt
  • Gemak van één aanspreekpunt en één factuur

U kunt VastMobiel integratie activeren als u Hosted Telefonie en Zakelijk OpMaat afneemt. U betaalt hiervoor niets extra’s per maand. Met VastMobiel integratie worden uw mobiele aansluitingen onderdeel van uw Hosted Telefonie centrale. Onderweg via uw mobiel een inkomend gesprek op kantoor beantwoorden of een klant vanaf uw mobiel terugbellen met het telefoonnummer van kantoor? Met VastMobiel integratie bepaalt u zelf, hoe, waar en wanneer u bereikbaar bent.

Wilt u weten of de VastMobiel integratie voor u de juiste oplossing is? Neem contact met uw accountmanager laat uw gegevens achter voor een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze experts. 

neem contact op met mij

 

Nieuws

5 tips voor een AVG-proof wachtwoordbeleid
11 mei 2018

5 tips voor een AVG-proof wachtwoordbeleid

Een datalek als gevolg van zwakke wachtwoorden die rondslingeren op post-its? Dergelijke slordigheden kunnen organisaties onder de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) duur komen te staan. Reden genoeg om vandaag tijdens World Password Day het wachtwoordbeleid nog eens grondig tegen het licht te houden.

Meer
AVG: deze tools versnellen de eindsprint
11 mei 2018

AVG: deze tools versnellen de eindsprint

De Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) zadelt organisaties met flink wat werk op. Zo kan het opstellen van een verwerkingsregister een aardige kluif zijn. Gelukkig staat u er niet alleen voor. Handige hulpmiddelen zijn inmiddels breed beschikbaar. Een overzicht.

Meer
Laat ICT voor u werken
24 april 2018

Laat ICT voor u werken

Altijd online en bereikbaar zijn: het is in ons privéleven haast vanzelfsprekend. Op het werk ligt het vaak nog anders. Dat hoeft echter niet zo te zijn. Met de nieuwste ICT-toepassing garandeert u maximale bereikbaarheid van uw werknemers en kunnen zij op afstand met elkaar samenwerken. Optimaal samenwerken – veilig en efficiënt via de cloud.

Meer
KPN stopt met ISDN, Lees nu hoe uw telefonie gaat veranderen
22 maart 2018

KPN stopt met ISDN, Lees nu hoe uw telefonie gaat veranderen

1 september 2019 stopt KPN met ISDN, lees in dit artikel wat er gaat veranderen en wat u moet doen.

Meer
Uitfasering PSTN/ISDN
12 juli 2017

Uitfasering PSTN/ISDN

In het kader van de voortdurende innovatie bij KPN, veranderende klantwensen en een markt voor vaste telefonie die grotendeels is overgegaan naar bellen via internet (VOIP), kondigt KPN vandaag een aantal aanpassingen aan in het aanbod voor traditionele telefoniediensten (PSTN / ISDN).

Meer